Steven Spielberg'in Yöneteceği "Ready Player One" Filmi 2017'de Geliyor

10.08.2015 13:50 Cenk Akyürek


     Steven Spielberg'in yöneteceği ve prodüktörlüğünü yapacağı Ready Player One, Ernest Cline'ın ünlü bilim kurgu romanından bir uyarlama olacak ve Warner Bros'un dağıtıcılığını yapacağı filmin çıkış tarihi olarak, Aralık 15 2017 bildirildi.
 
     Bu film, geçtiğimiz Mart ayında sözleşme imzalayan Spielberg'in, 2001'de çektiği A.I filminden beri Warner Bros'la olan ilk filmi olacak ve bu durumdan dolayı Warner Bros domestik dağıtım müdürü Dan Fellman, çok heyecanlı olduklarını belirtti.
 
     Filmin sinemaya uyarlanacak olan senaryosunu Zak Penn tekrar yazıyor. Orjinal senaryoyu ise kitabın yazarı Cline ve Eric Eason hazırlamıştı. Penn "Atari: Game Over," adlı belgeseli de yazıp yönetmişti. (New Mexico'da gömülü olan E.T. the Extra-Terrestrial kartuşları ile ilgili olan belgesel, konu ile ilgili bilgi için bu adrese bakabilirsiniz)

     Cline'ın romanının konusuna gelirsek; 2044 yılında geçen kitapta, Wade Watts adlı, 1980 dönemi oyunlarına hayran bir oyuncunun hikayesi anlatılıyor. Watts, şöhret ve para için sanal bir hazine avına çıkıyor ve bulduğu ipuçlarını, sadece 80'lerin pop kültürüne hakim biri olan, kendisi çözebiliyor.

     Prodüksiyon henüz başlamadı ve Warner Bros, Village Roadshow ve DreamWorks'un beraber hazırlayacağı film için başrol veya başka bir detay açıklanmadı. Sizi bilmem ama ben film çıkmadan kitabı okumayı düşünüyorum.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 11 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler