Stranger Things Koronavirüs'ten Etkilenmezse Yeni Sezonu 2021'in Başlarında Yayınlanacak

26.03.2020 20:39 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu ile çoğu kişiden olumlu tepki alan Stranger Things, sonraki iki sezonu ile takipçilerini biraz üzmüştü. Yeni sezonun ilk videosu geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı, ancak yeni sezonun ne zaman başlayacağı henüz belli değil.
 
Dizinin çekimlerinin ise daha yeni başladığını geçtiğimiz günlerde öğrendik. Ancak Koronavirüs sebebiyle çekimler durduruldu. Dizinin oyuncularından David Harbour ise dizinin çıkış tarihi ile ilgili açıklamada bulundu.
 
David Harbour'a göre dizinin yeni sezonunun 2021'in ilk aylarında başlaması bekleniyor. Ancak bu plan, Koronavirüs salgını sebebi ile bozulmuş olabilir. Çekimlerin ne kadar süreliğine askıya alındığı belli değil. 
 
Dizinin ilk 3 sezonu şu anda Netflix üzerinde erişilebilir durumda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler