Stranger Things'in 2. Sezonu Onaylandı

01.09.2016 02:07 Gazali Çetinkaya

   Netflix, paylaştığı kısa bir video eşliğinde Stranger Things dizisinin ikinci sezonunu resmi olarak onayladı. Dizinin ikinci sezonu 2017 yılında çıkış yapacak ve ilk sezondaki olaylardan bir yıl sonrasında, 1984 yılının sonbaharında geçecek.
   
   New York eyaletine bağlı bir liman kasabası Montauk'ta geçen Stranger Things'in ilk sezonunda küçük bir çocuğun gizemli bir şekilde kaybolmasıyla birlikte gelişen olaylara tanık olmuştuk. Dizi ilk sezonuyla epey bir başarılı yakalamıştı ve sonunu da hesaba katarsak ikinci sezonun gelmesi kaçınılmazdı. Spoiler vermemek için burada kesmek doğru olacaktır ancak diziyi kesinlikle tavsiye ederiz. Bir de yenilerden The Night Of adındaki diziyi de izlerseniz pişman olmazsınız.  
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler