Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin için Yeni DLC Duyuruldu

30.06.2022 12:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Team NINJA, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin için yeni genişletme paketi Trials of the Dragon King'i duyurdu. Ek paket 20 Temmuz'da yayınlanacak.
 
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin'de yer alan Season Pass'e sahip olan kullanıcılar, ek ücret ödemeden Trials of the Dragon King'in yanı sıra çıkışı yaklaşmakta olan “Wanderer of the Rift” ve “Different Future” görevlerini de erişim sağlayabilecek.
 
Trials of the Dragon King yeni görevler, silahlar, aksesuarlar ve yeni bir ekipman kategorisinin yanı sıra yeni alanlar, hikayeler ve zorluklar içeriyor. 
 
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler