Stranger's Wrath'taki Görsel Gelişime Yeni Örnek

10.10.2010 09:47 Alkan Adakaner


 
 
     Önceki nesildeki başarlı oyunlar yeni nesile uyarlanırken HD olmaları dışında fazla bir görsel gelişim göstermiyorlar. Karakterlerin poligon sayıları, çevre detayları hemen hemen aynı kalıyor. Oddworld: Stranger's Wrath'da ise durum farklı görünüyor.
 
    Daha önce Xbox için piyasaya çıkan oyunun Playstation 3 için PSN üzerinden satışa çıkacağını daha önceki haberlerimizde duyurmuştuk. Geliştirici Just Add Water'ın özellikle karakter tasarımlarındaki gelişime yönelik bazı örnekleri de oyuncuları memnun etmişti. Bu konuda yeni örnekler yayınlanmaya devam ediyor.
 
     Oyundaki yaratıklardan Fuzzle'ın görsel gelişiminin gösterildiği görüntülerde bu yaratığımızın Xbox'ta 640 poligondan oluşmasına rağmen Playstation 3'te 2.900 poligondan oluştuğunu görüyoruz. Yani Fuzzle 4-5 kat daha ayrıntılı olacak.
 
      Just Add Water'ın oyunu birebir aynı görsellikte aktarmak yerine, daha gelişmiş görseller sunması takdir edilecek bir durum, umarız oyuna bol bol extra içerikler de eklerler.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Stranger's Wrath HD Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay Bugün Başlıyor! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 1. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Büyük Finalde! 2 Saat önce Orta Çağ'da Silah Çekebileceğimiz Kingmakers'tan Yeni Fragman 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler