Stranger's Wrath'un PC Sürümü de Gelişmiş Olacak

Stranger's Wrath gerçekten de oldukça iyi bir oyundu
19.12.2010 09:44 Alkan Adakaner


    Oddworld serisinin yeni geliştiricisi Just Add Water, bir yandan Playstation 3 için Oddworld: Stranger's Wrath'u hazırlarken diğer yandan ise  PC için Oddboxx adı altında serinin 4 oyununu hazırlıyor.
 
    Oddboxx'ın içinde Stranger's Wrath adlı (daha önce ilk Xbox'a özel çıkmıştı) oyun da bulunuyor. Just Add Water yetkilileri daha önce bu oyunun Playstation 3 sürümü ile ilgili bilgi vermişlerdi, şimdi de Stranger's Wrath'un PC sürümü ile ilgili açıklama yaptılar.
 
     Geliştirici firmadan Stewart Gilray'in açıklamasına göre oyunun PC sürümü orijinal oyuna göre gelişmiş yapay zeka ve daha kaliteli kaplamalara sahip olacak.
 
    Gilray, yine de PC sürümünün Playstation 3 için hazırlanan Stranger's Wrath'daki HD görsellere sahip olmayacağını söylüyor. Oyunun PS3 sürümünün HD hale gelmesi için hala çaba gösteriliyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oddworld: Stranger's Wrath HD Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Just Add Water Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 5 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 6 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 6 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler