Strateji FPS Oyunu Void Bastards 29 Mayıs'ta Çıkacak

14.05.2019 20:22 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Humble Bundle ve geliştirici Blue Manchu, strateji birinci şahıs nişancı oyunu Void Bastards'ın 29 Mayıs'ta Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Xbox One versiyonu çıktığı gibi Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine eklenecek.

Blue Manchu stüdyosuna Jonathan Chey liderlik ediyor. Jonathan Chey; Ken Levine ve Robert Fermier ile birlikte Irrational Games'i kurmuştu ve BioShock ile System Shock 2'nin tasarım yönetmenliğini üstlenmişti.

Oyunun tanıtım yazısı:


Void Bastards BioShock ve System Shock 2'den esinlenen devrim niteliğinde yeni bir strateji nişancı oyunu. Sargasso Nebula'nın terk edilmiş uzay gemilerine ve sayısız tehlikesine karşı Void Ark'ın uyumsuz mahkumlarına liderlik edebilir misin? Ne yapacağınız, nereye gideceğiniz ve ne zaman dövüşeceğiniz hakkında doğru seçimleri yapabilecek misin? Savaşta ustalaşın, gemi kontrollerini yönetin, tedarik toplayın, çeşitli araçlar craft edin ve çok daha fazlasını yapın.


Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Void Bastards Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Blue Manchu Dağıtıcısı: Humble Bundle Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 56 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 57 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler