Strateji oyunu Gord bu yaz geliyor

01.05.2023 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Covenant.dev, strateji oyunu Gord'un daha önce duyurulan PC (Steam) sürümünün yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series için bu yaz çıkış yapacağını duyurdu. Karanlık bir fantezi dünyasını bizlere sunan yapımda strateji ve hayatta kalma unsurları yer alacak.
 
Şehir kurma ve simülasyon unsurları da bulunuyor
 
 
 
Kendi kabilemizi kurabileceğimiz ve bu kabileye yeni insanlar alabileceğimiz oyunda yasak toprakların derinliklerine gidecek, buraları keşfedecek ve halkımıza liderlik edeceğiz. Burada bulunan halkın her biri farklı kişiliklere sahip olacak, refahlarını etkileyecek durumlar ortaya çıkacak ve toplulukların kaderini belirleyen görevleri tamamlamaya çalışacağız.
 
Tek oyunculu bir yapıyı bizlere aktaracak strateji hayatta kalma oyunu Gord'da biz oyuncular çeşitli yapıları inşa edebilecek, karanlık atmosfer içerisinde ilerlemeye çalışacak ve halkımız için en iyi yapmaya başlayacağız.
 
Gord oynanış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gord Platformlar: PC Geliştirici: Covenant.dev Dağıtıcısı: Covenant.dev Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler