Street Fighter 3 Online Olarak Satılacak

27.07.2010 10:06 Alkan Adakaner


 
     San Diego Comic-Con'da  Street Fighter X Tekken ile birlikte duyurulan ama bu oyunun yanında o kadar da dikkat çekmeyen Street Fighter 3: Third Strike Online Edition yine de bu serinin hayranları tarafından merakla bekleniyor.
 
     Marvel vs Capcom 3 ve Street Fighter X Tekken bildiğiniz gibi perakende satış mağazalarından kutulu olarak alınabilecek, fakat Capcom Street Fighter 3: Third Strike'ın dijital dağıtım yoluyla satılacağını açıkladı.
 
     Tıpkı Marvel vs Capcom 2 gibi PSN ve Xbox Live üzerinden satılacağını düşündüğümüz oyunun çıkacağı platformlar henüz açıklanmadı.
 
      Capcom yetkilisi Yoshinori Ono, Third Strike'ın online sürümünün geliştirilmesine henüz yeni başladıklarını ve yakın zamanda oyunu beklemememiz gerektiğini söylemişti.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler