Street Fighter 3'ü Online Oynama Zamanı

25.07.2010 00:46 Alkan Adakaner


 
    Capcom'un Comic-con'daki Street Fighter and Beyond adlı panelinde konuşan Yoshinori Ono, daha önce birden fazla oyun duyurusunu yapacağını Twitter'dan açıklamıştı. Bu oyunlardan bir tanesi beklendiği gibi Street Fighter X Tekken oldu.
 
    Ono'nun duyurduğu diğer dövüş oyunu ise Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition oldu. Onun açıklamalarına göre oyun hakkında birşey gösterecek durumda değillermiş, çünkü yapımına (daha doğrusu uyarlanmasına) yeni başlanmış.
 
     Şu an hangi platformlara çıkacağını bilemediğimiz oyunun görsellerinde herhangi bir değişim yaşanıp yaşanmayacağı da meçhul, çünkü ne bir video ne de ekran görüntüsü görebildik.
 
     Yoshinori Ono oyunun çıkış tarihi ile ilgili olarak da "yakın gelecekte değil" yanıtını verdi. Geç olsa da oyunu online olarak görecek olmak güzel.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler