Street Fighter 5, PS4 ve PC için Duyuruldu

05.12.2014 14:38 Alkan Adakaner


    Capcom bugün sürpriz bir duyuru yaptı. Street Fighter V, Playstation 4 ve PC için duyuruldu. Oyunun bu platformlara özel olacağı da belirtilmiş. Yani Xbox One sürümü çıkmayacak gibi görünüyor.
 
    Aşağıda oyunun kısa tanıtım videosunu görebilirsiniz. Bu videoda herhangi bir oyun içi görüntü bulunmuyor. Muhtemelen bu sabaha karşı 4'te gerçekleşecek olan Game Awards'ta veya 6-7 Aralık'taki Playstation Experience etkinliği çerçevesinde Street Fighter V'in ilk oynanış videosu da gösterilecektir.
 
   Not: Video Capcom'un Japonya kanalında yayınlandığı için Street Fighter V belki de sadece Japonya'da Playstation 4 ve PC'ye özel olabilir. Daha önce başka oyunların da Japonya'da Playstation 4'e özel olduğunu görmüştük.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 15 Dk önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 43 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler