Street Fighter 6 DLC Karakteri Akuma Ne Zaman Geliyor?

12.03.2024 14:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 için yeni DLC karakterleri gelmeye devam ediyor. Açıklanan detaylara göre Akuma karakteri bu bahar içerisinde geliyor ve bu karakter Deluxe Edition, Ultimate Edition veya Year 1 Character Pass sahipleri için mevcut olacak.
 
Street Fighter 6 yeni içerikleri sunmaya devam edecek
 
 
 
Şeytani bir karakter olarak karşımıza çıkan Akuma, Street Fighter 6 kadrosuna katılıyor ve oyuncular Fighting Ground, World Tour ve Battle Hub dahil olmak üzere üç oyun modunda da Akuma ile mücadele edebilecek. Yakında karakter hakkında çok daha fazla detay açıklanacak ve bu yılın ilerleyen süreçlerinde daha fazla güncelleme ile karşılaşabileceğiz.
 
Street Fighter 6, ikonik karakterleri bünyesinde barındırıyor ve köklü bir seri olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekip, oyun içerisinde yer alan Savaş Merkezi'ni kontrol etmenizi ve burada keşfedebileceğiniz ödüllerin ve içeriklerin olduğunu aktarıyor. Oyun şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
Akuma fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler