Street Fighter 6 Derecelendirildi: Tam Çıkış Tarihi Yakında Duyurulabilir

27.11.2022 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Köklü bir seri olan Street Fighter'ın yeni oyunu Street Fighter 6, Güney Kore'de derecelendirildi. Derecelendirme, oyunun çıkışının yakın olduğu anlamına gelmese de önümüzdeki haftalarda ne zaman çıkacağına dair bilgilerin gelmesi muhtemel.
 
Street Fighter 6, 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak 
 
 
 
Şubat ayında duyurulan Street Fighter 6, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Tam çıkış tarihi henüz belli değil. Bayonetta yapımcısı ve Bayonetta 2 yönetmeni Yusuke Hashimoto, oyun tasarımcısı olarak Street Fighter 6 üzerinde çalışıyor. Bunun yanı sıra Capcom yapımcısı Kazuhiro Tsuchiya'da geliştirme süreci içerisinde yer alıyor.  
 
Street Fighter 6, önceki oyunların temel modlarını (Arcade Modu, çevrimiçi maçlar, Eğitim Modu, yerel savaşlar ve daha fazlası) Fighting Ground deneyimiyle birleştirecek. Ryu ve Chun-Li gibi ikonik Savaşçıları bünyesinde barındıracak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Dk önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 36 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler