Street Fighter 6'ya Kimberly ve Juri Karakterleri Dahil Olacak

08.08.2022 15:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Kimberly ve Super Street Fighter IV'ten Juri karakterlerinin dövüş oyunu serisinin yeni oyunu Street Fighter 6'da yer alacağını duyurdu.
 
Bayonetta yapımcısı ve Bayonetta 2 yönetmeni Yusuke Hashimoto, oyun tasarımcısı olarak Street Fighter 6 üzerinde çalışıyor. Bunun yanı sıra Capcom yapımcısı Kazuhiro Tsuchiya'da geliştirme süreci içerisinde yer alıyor. 
 
Öte yandan geçtiğimiz süreçte oyun hakkında yeni detaylar açıklandı. Detaylar arasında oyundaki karakterlerin uygulayabileceği özel ve benzersiz zafer animasyonlar, gerçek zamanlı yorum özelliği ve daha fazlası yer alıyor. Gerçek zamanlı yorum özelliği sayesinde ekranda olanlar gerçek bir turnuvadaymış gibi anlatılıyor ve bunlar bir yorumcu tarafından yapılıyor.
 
Street Fighter 6, 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler