Street Fighter IV'ün Geliştiricileri Yeni Dövüş Oyunu için Kolları Sıvadı

02.09.2014 12:52 Alkan Adakaner


     Capcom'un en önemli isimlerinden olan ve Street Fighter serisinin başındaki kişi Yoshinori Ono, Twitter hesabı üzerinden önemli bir açıklamada bulundu. Bu açıklamaya göre yeni bir dövüş oyunu için yeni elemanlar alınıyor.
 
     Yoshinori Ono bu oyunun Street Fighter IV'ü ortak olarak geliştirdikleri Dimps ile beraber hazırlandığını belirtiyor. Yani Street Fighter 5 bu stüdyo ile birlikte geliştirilebilir. Zaten Capcom daha önce Street Fighter 5 ile ilgili planlar yaptığını açıklamıştı.
 
    Diğer taraftan Darkstalkers serisinin yeni oyunu da Dimps ile birlikte geliştirilebilir. Detaylar bakalım ne zaman ortaya çıkacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler