Street Fighter V 5. Yılını Yeni Karakter Dan Hibiki, Ücretsiz İçerik ve Daha Fazlasıyla Kutluyor

22.02.2021 10:45 Gazali Çetinkaya

Beş yıldan biraz daha uzun bir süre önce Street Fighter V, dünya çapındaki dövüş oyunu hayranları için piyasaya sürüldü. O zamandan beri, oyun büyümeye ve şu anki aksiyon dolu güç merkezine dönüşmeye devam etti. Bugünden itibaren, Street Fighter V'in tarihi beşinci ve son sezonu, yeni karakter Dan Hibiki'nin ve tüm PlayStation®4 ve Steam oyuncuları için ücretsiz içeriğin yayınlanmasıyla resmen başladı. Buna yeni bir "V-Shift" savaş mekaniği, yeni eğitim aşaması ve tüm oynanabilir karakterler için güncellenmiş bir savaş dengesi dahil.
 
Bugün yayınlanan Dan Hibiki, kendine özgü kışkırtma hareketleri ve kendini "Master of Saikyo" olarak ilan ettiği dövüş teknikleriyle Street Fighter V'in 5. Sezonuna şık bir şekilde başlıyor. Street Fighter Alpha serisinin dayanak noktası olan ve son olarak Street Fighter IV'te görünen Dan Hibiki, Ryu ve Ken'in eğitim ortağıdır. Geri adım atmayan herkesi "eğitmek" için donanımlı olduğunu düşünüyor. Dan, Street Fighter V kadrolarına artık Season 5 Character Pass veya Season 5 Premium Pass ile eklenebilir. Ayrı olarak da edinilebilir. Sezon 5 Pass ayrıntıları aşağıdadır.
 
Ayrıca bugün tüm Street Fighter V oyuncuları için ücretsiz bir güncelleme olarak sunulan güçlü bir "V-Shift" savaş mekaniği, oyunculara yepyeni savunma seçenekleri ve stratejileri sunuyor. Doğru zamanlandığında yalnızca bir V-Gauge çubuğuna mal olan V-Shift, oyuncuların zamanı kısa bir süre için yavaşlatan tamamen yenilmez bir backdash gerçekleştirmesine olanak tanıyarak savaşçıların karşı saldırılarını daha iyi planlamalarına yardımcı olur. Ek olarak, tüm oyuncular artık ücretsiz olarak "The Grid Alternative" adlı yeni bir eğitim aşamasının yanı sıra tüm oynanabilir karakterler için güncellenmiş bir savaş dengesi elde ederek oyunun savaş sistemine daha fazla oyun derinliği ve iyileştirmeler ekleyebilir.

Sezon 5'in geri kalanına baktığımızda, dört karakter daha Street Fighter V: Champion Edition’a katılmaya hazırlanıyor:Rose (İlkbahar 2021), Oro (Yaz 2021), Akira (Yaz 2021) ve beşinci ve final duyurulmamış karakter (Güz 2021). Rose sahnesi (İlkbahar 2021) ve Akira sahnesi (Yaz 2021) dahil olmak üzere Sezon 5 için toplamda 26 yeni kostüm ve iki yeni sahne de planlanıyor.
 
basın bülteni
 
 
 
Karakter Tanıtımı
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler