Street Fighter V: Champion Edition için Seth Duyuruldu; Gill Bugün Dövüşe Katıldı

16.12.2019 12:18 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Street Fighter IV boss karakteri Seth'i Street Fighter V: Champion Edition için duyurdu. 14 Şubat 2020'de çıkacak.
 
Daha önce duyurulan karakter Gill ise bugün itibarıyla çıkış yaptı. Gill ile birlikte “Sun Chase Moon” dövüş sahnesi, yeni V-Skill'ler ve dövüş sisteminde çeşitli denge ayarlamaları da bugün yayınlandı.
 
Gill ve “Sun Chase Moon” dövüş sahnesi dijitalde Street Fighter V: Arcade Edition'ı Champion Edition'a yükselten kullanıcılar için ücretsiz erişilebilir durumda.
 
Street Fighter V: Champion Edition kutulu sürümü 14 Şubat 2020'de $29.99 fiyattan PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Dijitalde Street Fighter V: Arcade Edition sahipleri  $24.99 karşılığında oyunlarını Champion Edition'a yükseltebilir.

Capcom Cup 2019 fragmanını ve Seth oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 1 Saat önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 2 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 3 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler