Street Fighter V: Champion Edition ve DLC Karakteri Gill Duyuruldu

18.11.2019 08:35 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Street Fighter V: Champion Edition'ı PlayStation 4 ve PC için duyurdu. Kutulu sürüm 14 Şubat 2020'de $29.99 fiyattan çıkış yapacak ve dijitalde Street Fighter V: Arcade Edition sahipleri bugünden itibaren $24.99 karşılığında oyunlarını Champion Edition'a yükseltebilecek.
 
Yeni duyurulan ve Aralık'ta çıkacak indirilebilir içerik karakteri Gill ve henüz açıklanmayan ikinci indirilebilir içerik karakteri Champion Edition'a dahil olacak.
 
Street Fighter V: Champion Edition “Fighting Chance” kostümleri, marka işbirliği kostümleri ve Capcom Pro Tour indirilebilir içeriği hariç genel olarak Street Fighter V ve Street Fighter V: Arcade Edition'daki diğer tüm içeriklere sahip olacak. Toplamda 40 karakter, 34 dövüş sahnesi ve 200'den fazla kostüm içerecek. Ayrıca savaş sistemine yeni oyun iyileştirmeleri ve daha fazla derinlik getirecek V-Skills ve denge güncellemeleri içerecek. 
 
Street Fighter V: Champion Edition ve Gill duyuru fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler