Street Fighter V Yarından İtibaren İki Hafta Boyunca Oynaması Ücretsiz

22.04.2019 15:34 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Street Fighter V'in yarın 23:00'dan itibaren 5 Mayıs'a kadar PlayStation 4 ve PC üzerinde oynaması ücretsiz olacağını duyurdu.

PlayStation 4'te ücretsiz sürümü indirmek ve offline modları oynamak için PlayStation Plus aboneliği gerekmeyecek fakat online oynamak için gerekecek. PC kullanıcıları ise Steam üzerinden indirebilecek.

Bu süre boyunca, oyunun Arcade, Extra Battle ve Team Battle modları ile genişletilmiş sürümü Street Fighter V: Arcade Edition'ı oynayabileceksiniz. Ücretsiz sürüm 16 orijinal karakter ve Akuma, Blanka, Juri ve Menat olmak üzere dört indirilebilir içerik karakterini içerecek. Bu dört indirilebilir içerik karakteri sadece Ranked, Casual, Battle Lounge, Training ve Challenge modlarında kullanılabilecek.

Oyunu satın almayı düşünenler için, Street Fighter V: Arcade Edition şu anda PlayStation Store'da 179,00 TL ve Steam'de 119,00 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler