Street Fighter X Tekken Ver. 2013 Tanıtım Videosu

10.12.2012 20:48 Alkan Adakaner


     Street Fighter X Tekken'e önümüzdeki yıl büyük bir güncelleme geliyor. Bu güncelleme ile gerek görsel olarak, gerekse de içerik olarak çok sayıda yenilikle karşılaşacağız. Oyunun yeni videosunda bu yeniliklerden bazıları ayrıntılı olarak tanıtılmış.
 
      Street Fighter X Tekken Ver. 2013 ile örneğin yenilenebilir hasar göstergesi artık kırmızı ile gösteriliyor. Ayrıca düşmanları daha hızlı fırlatıyor ve ekranda "Fight" yazısı görününce dövüşlere başlayabiliyoruz.
 
     Bunun yanında karakterlerde de bazı denge ayarları yapılmış. Mesela Ken'i "Shippu Jinraikyaku" adlı vuruşunun gücü ve uzunluğu arttırılmış. Bunun yanında Bob ve Paul artık eskisinden daha hızlı yürüyorlar. Daha bunun gibi onlarca güncelleme Ver. 2013'te karşınıza çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler