Street Fighter'dan Ryu, Super Smash Bros'a mı Geliyor?

19.04.2015 14:29 Ömür Gencer

    
       Nintendo, Smash Bros. Fighter Ballot adlı uygulamayla oyuncuların Super Smash Bros.'ta görmek istediği dövüşçüler hakkında yorumlar alıyor. Henüz bu sistemle herhangi bir dövüşçünün oyuna geleceği kesinleşmese de Nintendo oyunun yeni dövüşçüsü için kolları sıvamış olabilir.
 
       Bir oyuncu Super Smash Bros.'un Nintendo 3DS sürümü için yayınlanan 1.0.6  güncellemesinde bazı ses dosyaları buldu. Bu dosyaların isminde Lucas, Mewtwo gibi oyuna eklenecek karakterlerin ismi bulunurken bir de Ryu ismi yer alıyor.
 
       Ryu'nun Super Smash Bros.'a geleceği söylentisi sadece bu dosya isimlerine dayanmıyor. Bahsettiğimiz ses dosyalarını dinlediğimizde Ryu'nun Street Fighter II'deki "stage" ve "victory" tema müziklerini duyuyoruz. Bu ses dosyalarını buradan dinleyebilirsiniz.
 
       Ryu'nun oyuna ekleneceğinin henüz kesin olmadığının ve bunların henüz bir söylenti olduğunun altını çizelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Platformlar: Wii U 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler