Streets of Rage 4 Duyuruldu

27.08.2018 19:06 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz hafta klasik arcade oyunu Windjammers'ın devamı Windjammers 2'yi Switch ve PC için duyuran yayıncı DotEmu bugün de Sega'nın beat 'em up serisi Streets of Rage'in yeni oyunu Streets of Rage 4'ü duyurdu.

Streets of Rage 4 DotEmu, Guard Crush Games ve Lizardcube ortaklığıyla geliştirilecek. Paris merkezli stüdyo Lizardcube daha önceden Wonder Boy: The Dragon's Trap'i geliştirmişti ve Streets of Rage 4'ün de sanatsal tasarımını üstlenecek.

Çıkış tarihi ve oyunun çıkacağı platformlar açıklanmadı. Muhtemelen Windjammers 2'de olduğu gibi Switch ve PC'ye çıkacaktır. Oyunun resmi websitesine buradan, duyuru fragmanına da aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler