Stronghold 3'ün Yapımı Tamamlandı

06.10.2011 16:34 Samet Konuksal


     Strateji oyunlarının köklü serilerinden Stronghold'un yeni oyunu Stronghold 3 için geri sayım başladı. Çıkışına az bir süre kalan RTS oyunu için hayranları mutlu edecek bir açıklama da yapıldı.
 
     Firefly'în uzun süredir üzerinde çalıştığı Stronghold 3'ün geliştirme sürecinin sona erdiği duyuruldu. Yani bugünden sonra Stronghold 3'ün ertelenme olasılığı en aza indirgenmiş durumda.
 
     25 Ekim'de çıkışını yapmaya hazırlanan Stronghold 3 için Firefly Studios'dan Simon Bradbury konu hakkında, "İlk olarak sabırlı bir şekilde bu süreçte bizleri destekleyen hayranlarımıza teşekkürler. Biliyoruz, süreç çok uzun oldu fakat, oyunumuzun özel olmasını istedik." açıklamasını yaptı. Ayrıca Bradbury, Stronghold 3'ü serinin en iyi oyunu olarak gördüklerini de sözlerine ekledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stronghold 3 Platformlar: PC Geliştirici: FireFly Studios Dağıtıcısı: 7Sixty Tür: RTS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler