Stronghold Crusader 2 Duyuruldu, 2013'te Geliyor!

30.08.2012 20:35 Samet Konuksal


    Strateji türü severlerin beğendiği serilerden Stronghold, geçtiğimiz sene çıkan oyunuyla birlikte ne yazık ki büyük bir lekeyle buluşmuştu. Birbirinden kötü eleştiriler ve inceleme puanları alan Stronghold 3'ün ardından FireFly, beyaz bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Stüdyo bu işlemi Stronghold serisinin beğenilen alt başlıklarından Crusader ile yapacak!
 
    Önümüzdeki senenin son dönemine göz kırpan Stronghold Crusader 2, son çıkan Stronghold oyununa nazaran büyük yenilikler içerecek. Tamamen yenilenmiş bir oyun motoruyla gelen oyunda yeni efekt, animasyonlar ve fizik efektlerin haricinde yenilenmiş savaş arayüzüyle daha gerçekçi yapay zeka yer alacak.
 
    Stronghold serisinin bu oyununda dikkat çeken en büyük özelliklerden birisi, oyunun bağımsız bir şekilde yapılması. Bundan önce çeşitli yayıncıların doğrultusunda geliştirilen Stronghold serisi, bu kez hayranların isteği doğrultusunda bağımsız olarak gelecek. Oyunun gelir kaynağı ise Kickstarter'ın sadece oyunlar için olan sürümü Gambitious olacak. Yani FireFly Studios, buradan gelecek bağışlarla birlikte oyunu geliştirecek. Oyunun Gambitious sayfası ise ilerleyen dönemde açılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stronghold Crusader 2 Platformlar: PC Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RTS Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler