Stronghold Crusader 2'nin Çıkış Videosu Yayınlandı

23.09.2014 16:49 Alkan Adakaner


 İki yıllık geliştirme sürecinin ardından Stronghold Crusader 2 artık yayınlandı. Ekip geliştirme süreci sonrası resmi web sitesinde bir teşekkür yazısı yayınladı:
 
    “Bizi desteklediğiniz ve Stronghold Crusader 2’yi mümkün kıldığınız için teşekkürler. Bu bizim bağımsız olarak geliştirdiğimiz ve kendi başımıza fonladığımız ilk Stronghold oyunu, bunu iki yıl boyunca sizin verdiğiniz cesaret, geri bildirim ve destek sayesinde gerçekleştirdik. Bu Crusader 2’nin sonuna geldiğimiz anlamına gelmiyor. Gelecek haftalarda ve aylarda içerik güncellemesi, DLC ve yamalar gelmeye devam edecek, ama yine de oyunun Steam üzerinde çıktığını söylemek de bize büyük bir keyif veriyor!

    İlk oyunda uzun geceler boyunca AI rakipleri defetmeyi sevdiyseniz, Crusader 2 size bu anılarınızı canlandırmanız için gereken her şeyi sağlayacak. İki sefer, altı çarpışma patikası, sekiz AI karakter, kooperatif oynanış, harita düzenleyici, serbest inşa modu ve multiplayer haritalarla birlikte Crusader 2 size bir Stronghold oyunundan bekleyeceğiniz uzun soluklu bir mücadele getiriyor. Denemenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.”
 
    Şu an Steam'de en çok satanlar listesinde ilk sırada yer alan oyunun çıkış videosunu bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stronghold Crusader 2 Platformlar: PC Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RTS Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler