Styx: Shards of Darkness, PC ve Yeni Nesil Konsollar İçin Duyuruldu

14.10.2015 15:38 Samet Konuksal

    Geçtiğimiz sene PC, PS4 ve Xbox One için çıkan Styx: Master of Shadows her ne kadar çok büyük getiriler elde edemese de başarılı diyebileceğimiz bir oyun olmuştu. Focus Home Interactive ile Cyanide da arayı fazla uzatmadan serinin ikinci oyununu oyuncularla buluşturma niyetinde.
 
    Bugün itibariyle Styx: Shards of Darkness'i duyuran firma, oyunun platformlarını yine PC, PS4 ve Xbox One olarak açıkladı. Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyunun daha büyük bütçeyle, daha büyük fikirlerle geleceği belirtiliyor. Her türlü detayının sıfırdan yapıldığı belirtilen Styx: Shards of Darkness, 2016 senesi içerisinde piyasa çıkışını yapacak. 
 
    Oyunun duyurusuna herhangi bir video eşlik etmese de yayınlanan ilk ekran görüntüsüne aşağıdan bakabilirsiniz. Yapımcının ilk oyunda Unreal Engine 3'ü kullanarak düşük bütçeyle neler yaptığını göz önünde bulundurursak Styx: Shards of Darkness'ta yüksek bir potansiyelin bulunduğunu söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Styx: Shards of Darkness Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Cyanide Studio Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler