"Şu Anda DriveClub Oyuncularının Çoğunluğu Online Oynayabilir"

20.10.2014 10:39 Tunahan Başol


     Çıkışıyla beraber PS Plus versiyonunun gelmemesi yanında, pek çok sorunla beraber oyuncuları karşılayan DriveClub için Evolution Studios'dan yeni bir açıklama geldi.
 
"Hepinizin bu online bağlantıdan beraberce zevk almanız için sunucu performansını geliştirmeye devam ediyoruz, ancak şu an DriveClub oyuncularının çoğunluğu bağlanabilir ve online oynayabilir durumda."
 
     Ayrıca oyunun sunucuları için yapılan geliştirmelerin bu hafta sonuna kadar devam edeceği ve denemeye devam etmeniz gerektiği belirtiliyor. Peki siz oyuna bağlanabiliyor musunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler