"Subcontroller"ın Resmi Adı Değişti

12.04.2010 13:09 Levent Polater

 

Move 4

 

   
     Playstation'ın yeni hareket algılama cihazı olarak bilinen "Move"un yanında bulunan ve Wii'deki Nunchuk'un yaptığı işi yapan "subcontroller"ın isminin değiştiği açıklandı.
 
     Playstation'ın resmi sitesine bakılarak ürünün açıklamasında yazan bilgilerinde bu bilgiyi onayladığı görülüyor. Subcontroller'ın yeni isminin ise "Navigation Controller" (Dolaştırma, yönlendirme kontoller'ı) olacağı netlik kazanmış oldu.
 
     Geçen ayki GDC'de Move ile ortaya çıkan Navigation Controller, Wii'nin kontrollerine benzerliğiyle bazı kesimlere büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Sony'nin yeni hareket algılama cihazının bu sonbaharda çıkması bekleniyor.
 
 
 
Kaynak 1
Kaynak 2

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Move Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler