Succubus için İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

22.10.2019 09:29 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Madmind Studio, Agony'nin spin-off oyunu Succubus için 13 dakika uzunluğunda oynanış görüntüsü paylaştı.
 
Sukkubus'ı kontrol edeceğiniz birinci şahıs aksiyon korku oyunu silah ve özel güçler ile yoğun ve ölümcül bir aksiyon, çeşitli düşman tipleri, genişletilebilir yetenek ağacı, silah ve zırh sistemi, zengin, çeşitli ve tuzaklar ve düşmanlarla dolu bir ortam, korku aksiyon ve hayatta kalma unsurlarını birleştiren oynanış ve boss dövüşlerini sunacağını iddia ediyor. 
Succubus PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil. Agony'de olduğu gibi Türkçe arayüz ve altyazı seçeneğine sahip olacak.  
 
Oyun hakkında daha fazla detaya, ekran görüntülerine ve sistem gereksinimlerine Steam sayfası üzerinden göz atabilirsiniz.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. (Video sansürlenmemiş ve 18 yaş altı kişiler için uygun değildir.)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Succubus Platformlar: PC Geliştirici: Madmind Studio Dağıtıcısı: Madmind Studio Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler