Sudden Attack, Türkiye Çıkartmasını Yapıyor!

04.07.2012 14:24 Ersin Kılıç


     Benzersiz haritaları, birbirinden çekişmeli ve eğlenceli oyun modları, en önemli konuda oyunun tamamıyla eşitlik üzerine kurulu olması Sudden Attack oyuncularını cezbeden en büyük etkenlerdir. Peak Games tarafından yayınlanan FPS türü olan Sudden Attack, Mayıs sonlarında kapalı beta ile tamamen Türkçe olarak kullanıcılara kapılarını açtı. Şu anda açık beta döneminin sonlarına gelinen oyun ÜCRETSİZ olarak kullanıcılara sunuluyor.
 
     Zamanı en eğlenceli şekilde değerlendirmek isteyenlerin tercihi olan Sudden Attack, profesyonel oyunculara da etkinlikleri ile destek oluyor. Açık Beta dönemi başlarında başlatılan etkinlikler ile en iyi klana 5000 TL nakit para ödülü, sıralamada ilk 3'e giren oyunculara da yeni nesil iPad, iPod Touch ve iPod Shuffle dağıtan Sudden Attack, bu mükemmel ödülleri ile adından çokca bahsettirecek gibi gözüküyor.

     İnternet kafelerde oynayan oyuncularında, Pc Kafe Premium adıyla olarak belirlenen kafelerde özel haritalar, özel silahlar, özel patlayıcılar ve karakterler ile oyun zevkini en üst noktalara taşıyan Sudden Attack'te bu kafelere özel fazladan tecrübe puanı ve oyuniçi puan kazanımı da mevcut.

     Betadaki son günlerini yaşayan oyun çok kısa bir süre içinde geliştirilmiş içerik paketleri, yeni haritalar, yeni silahlar, Türkiye'ye özgü karakteler ve daha birçok süprizle canlı sunucuya geçmiş olacak. Yer çekimi olmayan G-Küp haritası, headshot bağımlıları için Koca Kafa modu, Dracula'nın önderliğinde Vampir modu, Deatmatch haritaları ve FPS'lerin vazgeçilmezi olan sabotaj (bomba kurma) gibi modlarıyla bir oyundan beklenenden fazlasını Sudden Attack'te görebiliyoruz. Bu heyecanlı savaş arenasına sizde katılmak istiyorsanız aşağıdaki linklerden oyunu indirebilir ve detaylı bilgi almak için oyunun sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sudden Attack Platformlar: PC Geliştirici: Peak Games Dağıtıcısı: Peak Games Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler