Summer Games Done Quick Etkinliği, 26 Temmuz'da Başlıyor

25.07.2015 17:42 Cenk Akyürek


     Speedrun videoları veya canlı yayınları genelde oyuncuların zekasına, hızına ve yeteneğine hayran kalmamıza sebep olur. Ama bazen bu videoların amacı, farklı konulara da dikkat çekmek içindir. 
 
     26 Temmuz'da başlayacak olan "Summer Games Done Quick" etkinliğinin amacı da, "Doctors Without Borders"adlı kuruluş için yardım toplamak. Bildiğiniz üzere bu kuruluş, çok zorlu şartlarda bulunan ülkelerdeki (bu savaş, kıtlık, yaygın hastalık gibi sorunların bulunduğu ve başka doktorların gitmeye çekineceği yerler oluyor) insanlara sağlık hizmeti ulaştırmak üzerine çalışıyor.
 
     "Summer Games Done Quick"etkinliği Twitch üzerinden canlı yayınlanacak ve oynanacak oyunlar arasında; Mario ve Sonic, iki Resident Evil oyunu, altı Legend of Zelda oyunu, tonla Mega Man oyunu ve son 25 senenin beğenilen diğer oyunları olacak.
 
     Etkinliğin zaman çizelgesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ayrıca etkinlikte yapılacak olan çekilişlerle verilecek olan hediyeler de var. Bunlar arasında 500GB PlayStation 4, figürler, klasik oyunlar var.
 
     Etkinliğin Twitch kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler