Summer in Mara 16 Haziran'da Switch ve PC için Çıkacak

01.06.2020 10:50 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Chibig, macera oyunu Summer in Mara'nın 16 Haziran'da Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

PC versiyonu için demo sürüm yayınlandı. Steam üzerinden indirip oynayabilirsiniz. Switch versiyonu demo sürümü Haziran'da yayınlanacak.

Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One'a da çıkması planlanıyor. Tarihi henüz belli değil.
 
Summer in Mara çiftçilik, craft ve keşif mekanikleri içeren, tropik takımadalarda geçen yaz macera oyunu. Koa adlı küçük bir maceracı kızın rolünü üstlenerek kendi adanızla ilgilenecek, ekinlerinizi hasat edecek, yeni araçlar ve binalar oluşturacak ve adanın sırlarını keşfetmek için teknenizle yelken açacaksınız.
 
Oyun 100'den fazla görev, tanışıp ticaret yapabileceğiniz 20'den fazla karakter, 150'den fazla envanter eşyası, geliştirilebilir tekne, gece gündüz döngüsü, yetenekler, gizemler ve çok daha fazlasını içerecek. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Summer in Mara Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Chibig Studio Dağıtıcısı: Chibig Studio Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler