Sunset Overdrive Yönetmeni Microsoft'un Yeni Stüdyosuna Katıldı

20.11.2018 10:08 Gazali Çetinkaya

 
Sunset Overdrive yönetmeni ve Resistance 3 baş tasarımcısı Drew Murray twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Microsoft'un birinci parti stüdyosu The Initiative'e katıldığını duyurdu.

Microsoft E3 2018 basın konferansı esnasında yaptığı açıklamayla, yeni birinci parti stüdyosu The Initiative'in kurulduğunu duyurmuştu ve o zamandan bu yana stüdyo bünyesine önemli isimler katmaya devam ediyor.

Drew Murray'nin dışında Red Dead Redemption, Max Payne 3 ve Grand Theft Auto V gibi oyunlar üzerinde çalışmış eski Rockstar Games teknik yönetmeni Tom Shepherd, Red Dead Redemption ve Shadow of Mordor baş yazarı ve tasarımcısı Christian Cantamessa, Tomb Raider ve Rise of the Tomb Raider eş yönetmeni Daniel Neuburger ve God of War yapımcısı Brian Westergaard The Initiative'e katıldı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 41 Dk önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 2 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler