Suonare, Mobil için Geliyor

23.07.2022 20:07 Umut Tandoğan

 
 
Kuro Games, açık dünya aksiyon RPG Suonare'nin iOS ve Android için geleceğini bildirdi. Ek olarak bir tanıtım videosu yayınlandı. Çıkış tarihi belirlenmedi.
 
Oyun Hakkında 
 
Yeni dünyaya hoş geldin, Rover. Bu bir mücadele çağıdır. Yüz yıl önceki Calament'ten bu yana, şimdiye kadar bilinmeyen varlıklar dünyamızda kök salmış, uyumsuzluk ve yıkım ekmiştir. Bildiğimiz uygarlık bir zamanlar çöküşün eşiğindeydi. Hayatta kalanlar, baltayı akrabaları ve düşmanlarıyla birlikte gömdüler ve harabelerden yeniden inşa etmeye başladılar. 
 
Sana gelince, öteden gelen Rover. Uyanmanıza neden olan her ne ise, bu sıkıntılı topraklara hoş geldiniz. Buradaki yolculuğunuz diğer birçoklarıyla kesişecek. Gizemler ve savaşlarla karşılaşacaksınız.
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 45 Dk önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 1 Saat önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 1 Saat önce Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler