SuperOnline Fiber Kullanıcılarının Dikkatine

Video oynatıcımızda problemle karşılaşan kullanıcılarımız için duyuru.
11.09.2014 17:59 bolumsonucanavari.com BSC

    
     SuperOnline Fiber kullanıcıları SuperOnline'dan kaynaklı bir problem nedeniyle videoyu açtıktan çok kısa bir süre sonra videonun kapanması ve takılması gibi sorunlar yaşamaktadırlar. Özellikle Chrome internet tarayıcısı üzerinde görüldüğü söylenen bu sorunu daha önce iki defa düzelttirmemize rağmen yeniden benzer sorunlar ortaya çıktı.
 
     Aldığımız bilgilere göre ön bellekleme yazılımlarıyla ilgili problem yaşıyorlar ve bu da bizim videolarımızı izlerken sorunlarla karşılaşmanıza neden oluyor. SuperOnline tarafında bu problem çözüldüğünde normal şekilde videoları izlemeye devam edebileceksiniz. Bu nedenle videolarda sorun yaşamamak için başka servis sağlayıcılar kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

İlgili İçerik Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 7 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler