Super Bomberman R 2 Dünya çapında 14 Eylül'de çıkış yapacak

11.04.2023 20:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün, serideki en fazla oynanış içeriğine sahip bomba gibi parti oyunu SUPER BOMBERMAN R 2'nin (SBR2) 14 Eylül'de* dünya çapında satışa sunulacağını duyurdu. Galaksiyi hain Karanlık Ay'dan kurtarmak için yepyeni tek oyunculu maceraya dalın ya da SBR2'nin yeni Savaş Modu ile arkadaş ortamlarınızı daha da eğlenceli hale getirmek için Bomberman Brothers'a katılın!
 
Oyunseverler bugün itibarıyla oyunu ön sipariş verebiliyor. Ayrıca SBR2'den ilham alan yepyeni ürünler için Resmi Konami Mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın. 
 
Dijital sürüm 13 Eylül'de, fiziksel sürüm 14 Eylül'den itibaren yayınlanacak. 
 
 
 
SAVAŞ MODLARI:
 
- Kale: Bu yepyeni, saldırıya karşı savunma temalı savaş modunda çevrimiçi olarak 1'e 15 asimetrik maçlarda savaşın! Savunma yapacak oyuncu, hücumu yavaşlatmak için bir harita oluşturmak ve savunma tuzakları yerleştirmek durumundadır. Bunu yaparken farklı arazi seçenekleri, duvar yerleşimleri, savunma hileleri ve "Ellons" adı verilen yeni karakter türlerinin yardımına başvurabilir. Saldıran tarafsa tüm hazine sandıklarına ulaşmak ve kazanmak için savunma yapan oyuncunun engellerini patlatmalıdır.
- Battle 64: Bu battle royal klasiğinde ayakta kalan son oyuncu olmak için mücadele edeceksiniz. Bu kaotik modda 64 oyuncu yer alır ancak yalnızca biri galip gelebilir.
- Grand Prix: Kristaller için yarışın ve diğer oyuncuları alt edin. Bu oyun modunda takım savaşları eğlenceli bir curcunadır.
- Standart: SUPER BOMBERMAN R 1 ve SUPER BOMBERMAN ONLINE'ın sevilen klasik savaş modu geri dönüyor. 
 
 
 
Yeni savaş aşamaları oluşturun, oynayın ve paylaşın!

"Sahne Düzenleyici" (Stage Editor), oyuncuların kendi aşamalarını oluşturmaları ve yeni "Kale" Savaş Modunda başkalarının oynaması için çevrimiçi olarak paylaşmaları için güçlü ve yeni bir araçtır. Bu mod sayesinde keşfedilip alt edilecek yeni ve farklı SBR2 haritalarının sayısı sınırsız olacak!
 
 
 
8 Bomberman Brothers ve yeni arkadaşları Ellons'ın hikayesi!

Kara Ay yıldız gemisi, ziyaret ettiği gezegenlerdeki şehirleri yok ederek galaksiyi kasıp kavurur. Tehdit evrende bir kez daha belirirken, 8 Bombacı Kardeş ve yeni arkadaşları Ellonlar evreni kurtarabilecek ve barışı sağlayabilecek mi?
 
SBR2 çapraz platform oynanışa izin verecek ve PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S Xbox One, Steam® ve Nintendo Switch™' platformlarında piyasaya sürülecek 
 
SBR2 hakkında diğer ayrıntılar ve bilgiler için adres: https://www.konami.com/games/bomberman/r2/eu/en/
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Bomberman R Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler