Super Impossible Road 9 Aralık'ta Switch'e Çıkış Yapacak

14.11.2021 17:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Rogue Games ve geliştirici Wonderful Lasers, Super Impossible Road'un Switch için 9 Aralık'ta Nintendo eShop üzerinden 19,99 Dolar'a çıkış yapacağını ve ardından PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2022'nin başlarında piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümleri ek grafik yükseltmeleri içerecek. Oyun ayrıca daha önce piyasaya sürülen Apple Arcade sürümü de dahil olmak üzere tüm modern platformlarda çapraz oyunu destekleyecek. 
 
Öte yandan 60 FPS sabit oyun deneyimi ile çok oyunculu modu, çevrimiçi oyun modunu ve çok daha fazlasını oyunculara sunacak. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 2 Saat önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 2 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 3 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler