Super Mario 3D Land 8 Milyondan Fazla Sattı

Super Mario 3D Land oldukça eğlenceli bir oyun
03.02.2013 10:55 Alkan Adakaner


     Aslında Nintendo'nun neden büyük bir firma olduğunu kanıtlayacak çok sayıda göstergemiz var. Yine de bazen çok küçük bir gösterge bile bu durumu kanıtlamaya yetiyor. Sadece bir oyunun satışı bu duruma örnek olarak verilebilir. Super Mario 3D Land'ten bahsediyoruz.
 
     Nintendo 3DS'e özel olarak 11 Kasım 2011'de piyasaya çıkan Super Mario 3D Land'in bugüne kadar 8 milyondan fazla sattığı açıklandı. Bu rakamlar özellikle taşınabilir bir oyun için gerçekten de şahane. Nintendo'nun neden taşınabilir oyun pazarının lideri olduğunun da kanıtı.
 
    Üstelik Super Mario 3D Land, 2007 yılında piyasaya çıkan ve Metacritic ortalaması 97 olan Super Mario Galaxy'nin satuşlarını da (7.66 milyon) geride bıraktı. Super Mario 3D Land'in Metacritic ortalamasının ise 90 olduğunu görüyoruz. Nintendo böyle devam ederse bu firmanın belini bükmek çok zor olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D Land Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler