Super Mario Bros.'un Açılmamış Kopyası 2 Milyon Dolara Satıldı

09.08.2021 12:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Super Mario 64'ün açılmamış kopyası, şimdiye kadar satılan en pahalı video oyunu olarak geçen ay bir rekor kırmıştı. Oyunun kopyasına, video oyunu derecelendirme şirketi Wata tarafından paket durumu göz önüne alınarak 9.8++ notu verildi ve 11 Temmuz Pazar günü açık artırmada 1.56 milyon dolara satıldı.
 
En pahalı video oyunu rekoru bir kez daha kırıldı. Super Mario Bros.'un (NES) kopyası, anonim bir alıcı tarafından koleksiyon sitesi Rally'de 2 milyon dolara satıldı.
 
Super Mario Bros. (NES), 40 milyondan fazla satarak tüm zamanların en çok satan video oyunlarından biridir. Aynı zamanda NES'i popülerleştiren ve Nintendo'yu dünya çapında tanıtan yapımlar arasında yer alıyor.  
 
Rekor haberi Twitter üzerinden paylaşıldı. Gönderiye ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 34 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 55 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler