Super Mario Maker 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu: 28 Haziran

25.04.2019 09:34 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo Switch sahipleri, bu yaz hayallerindeki Süper Mario parkurlarını oynamaya ve yaratmaya hazırlanabilir, çünkü Super Mario Maker 2, Nintendo Switch için 28 Haziran'da çıkıyor. Oyunda çılgınca parkurlar yaratmanın yanı sıra, oyuncular limited edition bundle ve çeşitli fiziksel ön sipariş öğeleri de dahil olmak üzere seçim yapabilecekleri çeşitli satın alma seçeneklerine sahip olacaklar.
 
Sınırlı bir süre için mevcut olan Super Mario Maker 2 Limited Edition paketi, oyunun yanı sıra, üyelerin uyumlu oyunlarda birbirleriyle oynamasına ve NES oyunlarında büyüyen bir kütüphaneye erişebilmelerine olanak sağlayan 12 aylık Bireysel Nintendo Switch Online üyeliği içerir. Ek olarak, avuç içi modunda modları düzenlemek için mükemmel olan özel bir Super Mario Maker 2 temalı Nintendo Switch kalemi, oyunu satın alan oyunculara bonus olarak sunulacak.
 
Oyunun her zaman Nintendo Switch konsolunda durmasının kolaylığını tercih eden herkes, yakın gelecekte Nintendo eShop'taki oyunu standart bir oyun olarak veya oyun ve 2 aylık bir Nintendo Switch Online Bireysel Üyeliği içeren bir dijital bundle olarak ön sipariş verebilecekler. Paketi dijital olarak ön sipariş veren oyuncular da kalem almaya hak kazanacaklar.
 
Super Mario Maker 2, yeni araçlar, eşyalar ve özellikler kullanarak kendi Super Mario parkurlarını yaptıkları ve oynadıkları gibi oyuncuların hayal güçlerini ortaya çıkarmalarına izin vererek dünyanın dört bir yanından oyuncular tarafından yaratılan ve gittikçe büyüyen yeni zorluklar yaratıyor. Süper Mario Maker 2'de keşfedilmeye ve denenmeye hazır devasa bir araç seti ile ilk kez eğim oluşturma yeteneği de dahil olmak üzere neredeyse her şey mümkün.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Maker 2 Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 1 Dk önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 32 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler