Super Mario Odyssey Switch Ünitesine Takılıyken 900p'de Çalışıyor

27.09.2017 16:41 Tunahan Safdır

 
     Nintendo Switch'in çıkışı merakla beklenen oyunlarından Super Mario Odyssey'in performansı adına ilerleme kaydedilmiş gibi gözüküyor.
 
     Öyle ki geçtiğimiz E3'te tanıtım yapılırken oyun Switch ünitesine bağlıyken 720p çözünürlük ve 60 kare saniyede oynatılmıştı. Zaten birinci öncelik her zaman için akıcı oyun deneyimini korumaktı. Ancak bunun yanına şimdi çözünürlük artışı da eklendi. Yapılan son denemelerde oyunun üniteye bağlıyken 900p çözünürlükte çalıştığı gözlemlendi. Benzer bir durum Splatoon 2'nin tanıtım videoları ve çıkışı arasında da yaşanmıştı.
 
     Söylenenlere göre oyun bu çözünürlükte gayet tutarlı bir şekilde kare saniye oranını korumayı başarıyor. Oyunu elde oynamak istediğinizde ise çözünürlük 720p'ye düşüyor ve ışıklandırmalar, çevresel detaylar, gölgeler ve çizim mesafesi gibi konularda az da olsa kesintiye uğruyor. Tabi ekranın da küçüldüğünü düşünürsek bu detaylar çok da göze çarpıcı olacağa benzemiyor.
 
     Super Mario Odyssey 27 Ekim 2017 itibariyle Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Odyssey Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 50 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler