Super Mario Run'ın Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

15.11.2016 17:56 Gazali Çetinkaya

 
   iPhone 7'nin lansmanı esnasında Shigeru Miyamoto tarafından iOS için duyurulan Super Mario Run'ın net çıkış tarihi açıklandı. Nintendo tarafından yapılan açıklamaya göre de Super Mario Run, 15 Aralık tarihinde iPhone, iPad ve iPod için (iOS 8.0 ve sonraki sürümlerde) çıkış yapacak.
 
   Super Mario Run, oyunda bulunan 3 modun unsurlarını ücretsiz olarak deneme imkanı sunacak. Eğer $9.99 öderseniz oyuna tam erişim sağlayabileceksiniz. 
 
"Super Mario Run, karşımıza 3 mod ile çıkacak. İlki standart olarak bölümleri tamamlamaya ve bayrağa ulaşmaya çalıştığımız mod. İkincisi diğer oyuncular ile birlikte bölümlerde mücadeleye girebileceğimiz bir mod. Sonuncusu ise ilk iki modda kazandığımız altınlar ile kendi mantar krallığımızı (Mushroom Kingdom) yaratabileceğimiz bir mod."
 
   Super Mario Run, 151 ülke ve bölgede sunulacak, dil seçeneklerinde ise İngilizce, Almanca, Flemenkçe, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Japonca, Rusça ve geleneksel Çince bulunacak.
 
   Nintendo tarafından bugün Super Mario Run için paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Run Platformlar: Mobil Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 15 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler