Super Meat Boy'dan ilham alan Dr. Fetus' Mean Meat Machine duyuruldu

19.03.2023 11:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılar Thunderful Games ve Headup Games ve geliştirici Team Meat, Super Meat Boy temalı bulmaca oyunu Dr. Fetus' Mean Meat Machine'i PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, GOG Epic Games) için duyurdu. Oyun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak.
 
Super Meat Boy temalı bir yapım
 
 
 
Dr. Fetus'un Mean Meat Machine, Super Meat Boy'un klasik bulmaca içeriğini zorlu platform unsurlarıyla birleştiren bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde çözmemiz gereken yüzlerce bulmaca yer alıyor ve farklı farklı bölümler bulunuyor. Her bölümde farklı tuzaklar ve aşmamız gereken zorluklar bulunuyor. 
 
Ormanlardan hastane ortamlarına kadar birçok farklı bölgenin yer aldığı oyunda  Super Meat Boy ve Super Meat Boy Forever'dan aşina olduğumuz mekanlar da yer alıyor. Bulmacaların ön planda olduğu bu yapım içerisinde aynı renkteki dört nesneyi yan yana getirecek ve onları patlatabileceğiz. Eşleştirme bulmaca temasını yansıtan oyunda farklı farklı kombolar da yapabileceğiz.
 
Dr. Fetus' Mean Meat Machine duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler