Super Meat Boy'u 19 Dakikada Bitirmek?!

Nasıl da sırıtıyor!
14.11.2011 16:43 Samet Konuksal


     Şu sıralar oyunculara "Oyun tarihinin en zor oyunu" sorulduğunda çoğu kişi hiç duraksamadan Dark Souls cevabını verecektir. Ancak Super Meat Boy da oyuncular adına Dark Souls kadar dişli bir rakip.
 
     Geçtiğimiz senenin son döneminde piyasaya sürülen Super Meat Boy, zorlu bölümleriyle birlikte oynayan herkesi çıldırtmıştı. Peki size Super Meat Boy'un hiç ölmeden 19 dakika 24 saniyede bitirildiğini söylesem?
 
     Bu başarıyı gerçekleştiren YouTube kullanıcısı ExoDSA, videoyu gösterime sundu. Videonun süresi 22 dakikayı aşsa da bölümlerin dahil olduğu süre 19 dakika 24 saniye. Yayınlanan videoya baktığımızda bu kişinin oyun başında saatlerini harcadığını kolaylıkla anlayabiliyoruz. Hangi engelin ne zaman nereye gideceğini, hangi bossun ne zaman nereye vuracağını bilip ona göre hareket eden oyuncu, haritalardaki kısa yolları da ezberlemiş. Tabi oyunun bu kadar kısa sürede bitirilmesinin ardında oyundaki puzzle ve bandage bölümlerine bulaşmamak da yatıyor.
 
     Super Meat Boy'un o güzel tema müziklerini bizlere tekrardan hatırlatan bu oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Binding of Isaac Platformlar: PC PS4 VITA Geliştirici: Team Meat Dağıtıcısı: Team Meat Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler