Super Monkey Ball 3DS'in Resmi Sitesi Açıldı

26.11.2010 12:13 Alkan Adakaner


 
     3DS için geliştirilen onlarca oyun arasında fazla dikkat çekmese de Super Monkey Ball serisi bugüne kadar 5 milyondan fazla satarak oyuncular tarafından beğenildiğini kanıtladı. Serinin 3DS için hazırlanan  oyununda da yeni bilgiler ortaya çıktı.
 
     Oyunun resmi sitesindeki bilgilere göre AiAi, MeeMee, Baby ve Gongon ile birlikte toplam 8 karakteri yönetme şansı bulacağız. Şu an diğer 4 karakter bilinmiyor.

     3 oyun modu bulunacak olan Super Monkey Ball 3DS'te Monkey Ball modu oyunun geleneksel modu olacakken, Monkey Race'te ise 8 farklı aracı seçip çevredeki eşyaları düşmanlarımıza karşı kullanarak 4 rakibimizi saf dışı bırakmaya çalışacağız. Monkey Fight'ta yine 4 oyuncudan birisi olarak rakiplerimizin muzlarını çalma mücadelesi vereceğiz.
 
     3DS'in eğlenceli oyunlarından birisi olmasını umduğumuz oyunun 3DS ile birlikte raflardaki yerini alması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Monkey Ball 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 16 Dk önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 1 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 2 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 3 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler