Super Scribblenauts Sonbaharda Çıkacak

17.05.2010 21:59 Alkan Adakaner


 
     Sadece Nintendo DS'in değil oyun dünyasının en ilginç ve yenilikçi oyunlarından Scribblenauts'un devam oyununun adı Warner Bros Interactive tarafından Super Scribblenauts olarak açıklandı.
     
     Super Scribblenauts ilk oyundaki bir çok eksiklik giderilerek piyasaya çıkacak. 120 yeni bölüm, 10.000 yeni sözcük, daha gelişmiş fizikler ile bu devam oyunu oyuncuların ilgisini ilk oyundaki gibi çekecek gibi görünüyor.

     İlk oyunu Amerika'da 1 milyon'dan fazla satan Super Scribblenauts'un Sonbahar'da piyasaya çıkacağının açıklanması ile birlikte ekran görüntüleri de yayınlandı. Bu yeni görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Scribblenauts Platformlar: DS Geliştirici: 5TH Cell Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 19 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler