Super Smash Bros Wii U'dan Çok Karakter Beklemeyin

03.07.2012 11:15 Talha Aynacı

   Smash Bros serisinin hayat bulmasında büyük pay sahibi olan Masahiro Sakurai, Nintendo Power dergisiyle yaptığı bir söyleşide Smash Bros Wii U ve 3DS versiyonlarında muhtemelen yeni karakterler olmayacağını, miktara değil kaliteye önem verdiklerini açıkladı.
 
   Nintendo 64'de başlayan seri, ilk oyununda 12 karakter barındırıyordu. Bu rakam GameCube beraberinde 25'i buldu. Nihayetindeyse Nintendo Wii sürümünde 36 karakter arenayı paylaşmıştı.
 
   Sakurai, yapımın yeni karakterler değil yeni bir bakış açısınına sahip olduğunu dile getirdi. Yeni oyununda Namco Bandai ile ortak çalışacak olan Nintendo, 3DS - Wii U arasında etkileşimli bir oyun anlayışı ortaya koyacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler