Super Smash Bros Yapımcısı "Sahtekarlığa Dönüşen" DLC Sistemini Eleştirdi

Mewtwo, Super Smash Bros'a DLC olarak geldi.
25.04.2015 14:21 Ömür Gencer


       Oyun dünyası gittikçe büyümekte olan DLC furyasına kapılmış gidiyor. Super Smash Bros'un yönetmenliğini yapan Nintendo'dan Masahiro Sakurai, DLC sistemi hakkında konuştu.
 
        Sakurai, Famitsu'da yayınladığı yazısında DLCler için şu sözlere yer verdi: "Bu günlerde 'DLC sahtekarlığı' tamamlanmamış bir oyunu tamamlamak için oyunculardan fazladan para alındığı bir salgın hastalığa dönüştü." Daha sonra geliştiricilerin gelirleri hakkında konuşan Sakurai, "Kar elde etmeye çalışıyorsanız DLCler mantıklı bir yol olabilir. Oyun geliştirme hiç olmadığı kadar masraflı bir iş oldu ancak oyun fiyatları aynı kaldı. Yani daha fazla gelir bu dengesizliği bozmakta yardımcı olabilir. Oyuncuların nasıl kötü hissetiklerini anlayabiliyorum. Sonuçta bir oyun çıkış yaptığında %100 tamamlanmış olmalı. Bir oyunun bölünüp ayrı ayrı satılması çok sinir bozucu olur."
 
        Son olarak yapımcı Super Smash Bros için gelecek olan DLC'nin oyun çıkış yaptıktan sonra geliştirildiğini vurguladı. Sakurai'nin sözleri hakkında ne düşündüğünüzü bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Platformlar: Wii U 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler