Super Smash Bros.'a Yeni İçerikler Geldi

02.08.2015 14:18 Ömür Gencer


      Nintendo, Super Smash Bros. için yeni bir güncelleme ve eklenti paketi yayınladı. Oyunun hem 3DS hem de Wii U sürümü için yayınlanan 1.1.0 güncellemesiyle KK Slider Mii kostümü oyuna ekleniyor. Bunun yanında artık kaydedilen videolar doğrudan YouTube'a upload edilebiliyor ve oyuncuların online turnuvalara katılmasına olanak tanıyan yeni turnuva modu oyuna ekleniyor.
 
     Güncellemeye ek olarak oyuna pek çok yeni kostümler eklendi. Bu kostümleri tek tek 0,75 dolara satın alabileceğiniz gibi hepsini birden 6 dolara satın alabilirsiniz. Eğer kostümleri oyunun her iki sürümü için de satın almak isterseniz her bir kostüm için 1.15 dolar ödemeniz gerek. Oyuna gelen yeni kostümler şunlar:
 
 Bear Suit Set
 King K. Rool Set
 Flying Man Set
 Chrom Set
 Black Knight Set
 Lloyd Set
 Samus's Armor
 
         Son olarak N64'e çıkan Smash Bros. oyununda yer alan iki harita Peach's Castle ve Hyrule Castle bir kaç yenilikle birlikte Super Smash Bros.'a geldi. Bu haritalar da 2 dolar karşılığında oyunculara satılmakta. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Platformlar: Wii U 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler