Super Smash Bros'ta Başka 3. Parti Karakter Yok

14.06.2013 10:45 Alkan Adakaner


     Super Smash Bros'un Wii U ve 3DS için duyurulması ile birlikte gözler hangi 3. parti oyun karakterlerinin oyunda görüneceğine çevrilmişti. Nintendo oyunun duyurusu ile birlikte Mega Man'in de dövüşe katılacağını açıklamıştı.
 
      Namco Bandai'den Masahiro Sakurai'nin açıklamalarına göre oyunda 3. parti karakterleri kullanmak lisans hakları yüzünden hiç de kolay olmuyor; hatta Pokemon karakterlerini kullanmak bile öyle sanıldığı kadar kolay değilmiş.
 
      Bunun yanı sıra oyunun Namco Bandai ile birlikte geliştirilmesi Tekken gibi oyunlardan karakterlerin Super Smash Bros'ta yer alacağı anlamına gelmediğini söyleyen Sakurai, Mega Man'in çok özel bir durumu dolayısıyla Super Smash Bros'ta boy gösterdiğini belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Platformlar: Wii U 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler